Skip to main content

Leveringsvoorwaarden

  • De algemene verkoopsvoorwaarden van "Kartje Kilo VVZRL" zijn van toepassing op alle leveringen van "Kartje Kilo VVZRL". Door een artikel te bestellen geeft u aan met de algemene verkoopsvoorwaarden akkoord te gaan. "Kartje Kilo VVZRL" zal u binnen de 24 uur een bevestiging sturen van uw bestelling samen met alle nodige informatie voor de verdere afhandeling van uw bestelling alsook de verzendingskosten.
  • Ruilen of retourneren kan, indien u binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons opneemt per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Na ons akkoord kan u het artikel naar ons, op eigen kosten en voldoende gefrankeerd, terug sturen. Na ontvangst wordt het reeds betaalde bedrag exclusief verzendkosten aan u teruggestort. De retour regeling vervalt wanneer artikelen gebruikt zijn, of wanneer een originele verpakking van een artikel geopend werd of wanneer gebruikssporen door ons worden vastgesteld.
  • Alle prijzen zijn in EURO en inclusief BTW.
  • In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten, heeft de koper het recht de verkoper te melden dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgave van reden, binnen de zeven werkdagen vanaf de dag volgend op de dag van de levering. Deze verzaking zal echter enkel van kracht worden op voorwaarde dat de klant via mail zijn verlangen kenbaar heeft gemaakt aan "Kartje Kilo VVZRL" (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
  • Het kan uitzonderlijk voorkomen dat een bepaald artikel dat werd verkocht toch niet leverbaar is. In dit geval wordt de klant zo vlug mogelijk op de hoogte gebracht.
  • Alle artikelen worden verstuurd binnen België via Bpost.  Verzending naar Nederland ook via Bpost.  Tenzij anders overeengekomen.  Verzending naar andere landen is mogelijk, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vraag en adres. Wacht altijd op een persoonlijke bevestiging met het juiste bedrag alvorens te betalen.  Enkel bij afhaling in Ieper wordt er geen verzendkost aangerekend.
  • "Kartje Kilo VVZRL" is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending.